Всичко важно е пред погледа Ви

Новият Golf: Digital Cockpit и Digital Cockpit Pro 

 

Digital Cockpit

Изберайте между различни, многоцветни информационни профили: Класическото съдържание като скоростомер и километраж се показва на инструменталния панел Digital Cockpit на цветен дисплей с висока разделителна способност 20,3 см (8 инча).

Digital Cockpit Pro

Искате просто да следите дисплея за скорост и пробег? Или пък други данни за шофиране, като навигационната карта в пълен изглед или заглавието на песента, която слушате в момента?

Всичко е във Вашите ръце: Просто конфигурирайте сами Вашия опционален Digital Cockpit Pro с висока разделителна способност от 26 см (10,2 инча) точно както пожелаете, включително подчертаване на определени графики.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип