Golf. Свързан със света.

Новият Golf: We Connect

Стига да пожелаете, можете да бъдете напълно свързани от самото начало - многобройните услуги на VW Connect са достъпни за Вас. След еднократно активиране и регистрация с Вашия Volkswagen ID, използването на иновативни онлайн услуги е лесно като детска игра - при това безплатно.

VW Connect1 не само прави всекидневието Ви с Вашия Volkswagen по-приятно, но и по-удобно. Той Ви дава достъп до важна информация за автомобила и предлага полезно удобство с обаждане при повреда или планиране на сервизно посещение. Ако желаете, можете също да превърнете Вашия смартфон в мобилен ключ и да го използвате, за да отваряте и стартирате своя Golf, без да търсите ключ.2

А с Volkswagen App1 за Вашия смартфон можете да следите важни данни за Вашия Volkswagen дори когато сте в движение: например проверете оставащия пробег или дали всички врати и прозорци са затворени.

Повече за VW Connect

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип