С висока скорост по дигиталната магистрала.

Новият Golf: We Connect Plus

Открийте нови светове - на пътя или в дигиталната мрежа

VW Connect Plus Целият свят от дигитални услуги на Volkswagen пренася свързаността във Вашия Golf на едно качествено по-високо равнище: 
По желание VW Connect Plus1 предлага допълнителни интелигентни технологии.

Сред тях е интелигентната навигация2, с която получавате актуални данни за трафика в почти реално време, както и предупреждения за проблеми в трафика. Благодарение на интелигентното онлайн планиране на маршрути можете своевременно да реагирате на променените условия и лесно да откривате възможно най-оптималния маршрут. Онлайн актуализирането на картите Ви гарантира, че картите в системата на автомобила винаги са в крак с времето. А с актуалната информация за цените на горивата по бензиностанциите и наличните свободни места в паркингите Ви помагат да достигате още по-спокойни до целта си.

Забележки от Volkswagen AG

За да използвате услугите VW Connect / We Connect, е необходимо да имате потребителски акаунт на Volkswagen ID и трябва да влезете във VW Connect / We Connect с Вашето потребителско име и парола. Освен това трябва да бъде сключен отделен договор за VW Connect или VW Connect Plus или We Connect или We Connect Plus с Volkswagen AG онлайн на www.myvolkswagen.net или чрез приложението "Volkswagen" (достъпно в App Store и Google Play Store). . За VW Connect Plus / We Connect Plus имате 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрирате автомобила на www.myvolkswagen.net или чрез приложението "Volkswagen" и да използвате услугите за цялата продължителност на договорения безплатен период. 

За клиенти с VW Connect и VW Connect Plus: Използването на мобилните онлайн услуги е възможно чрез интегрирана интернет връзка. За да използвате уеб радиото, Wi-Fi гореща точка и Alexa, ако има такива, платени пакети за пренос на  данни могат да бъдат получени от външен партньор за мобилни услуги "Cubic Telecom" и използвани в зоната на покритие на мрежата в множество европейски страни. Обемът от данни на тези пакети може да се използва от всички потребители и пътници в автомобила. За условия, цени и поддържани държави посетете vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно да използвате уеб радиото, WiFi горещата точка и Alexa, ако има такава, чрез мобилно устройство (напр. смартфон) с възможност да действа като мобилна WiFi гореща точка. В този случай съответната функция на услугата е достъпна само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилен телефон между вас и вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна телефонна мрежа. Обменът на данни през интернет може да доведе до допълнителни разходи (напр. такси за роуминг), в зависимост от съответната тарифа за мобилен телефон и особено когато работите в чужбина.

 

За клиенти с We Connect и We Connect Plus: Използването на мобилните онлайн услуги е възможно чрез интегрирана интернет връзка. За да използвате услугите за стрийминг, индивидуалните приложения в автомобила и WiFi горещата точка, можете да получите платени пакети данни от външния партньор за мобилни услуги "Cubic Telecom" и да ги използвате за мрежово покритие в много европейски страни. Обемът от данни на тези пакети може да се използва от всички потребители и пътници в автомобила. За условия, цени и поддържани държави посетете vw.cubictelecom.com. Алтернативно, тези услуги могат да се използват чрез мобилно устройство (напр. смартфон) с възможност да действа като мобилна WiFi гореща точка. В този случай съответните услуги са достъпни само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилен телефон между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна телефонна мрежа. Обменът на данни през интернет може да доведе до допълнителни разходи (напр. такси за роуминг), в зависимост от съответната тарифа за мобилен телефон и особено когато работите в чужбина.

За да използвате безплатното приложение на "Volkswagen", Ви е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилен телефон между вас и вашия мобилен оператор. Включените в пакетите VW Connect и VW Connect Plus или We Connect и We Connect Plus може да варират в различните държави. Наличността също зависи от модела на автомобила, оборудването и версията на инсталирания софтуер. Това важи и за услуги на трети страни. Услугите са достъпни за договорения период на договора и може да подлежат на промени в съдържанието или да бъдат преустановени по време на периода на договора. Допълнителна информация можете да намерите на connect.volkswagen.com и от Вашия дилър на Volkswagen. За информация относно условията на мобилните тарифи, моля, свържете се с Вашия мобилен оператор.

Предлага се само в комбинация с радио "Ready 2 Discover", "Discover Media" или "Discover Pro".

 

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила. .

Golf:
Разход на гориво: 5,2 - 6,6 л/100 км. CO₂-емисии: 118 - 150 г/км. 

Илюстративно изображение. 04/2024.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип