Актуализация след покупката на автомобила? С Golf сега това е възможно.

Новият Golf: We Upgrade

Възможност за персонализация след първоначалната покупка на автомобила: Много функции на борда на Golf могат не само да бъдат актуализирани, но и да бъдат активирани по-късно под формата на ъпгрейди1. В зависимост от оборудването могат да се активират следните допълнителни функции:

  • Навигацията за радио "Ready 2 Discover"
  • Асистент за дългите светлини "Light Assist"
  • Амбиентно осветление (многоцветно)
  • Амбиентно осветление (Effekt)
  • Автоматично регулиране на дистанцията ACC
  • Гласово управление, респ. Гласов асистент
  • Разпознаване на пътни знаци
  • App-Connect2

Конкретно наличното предложение зависи от конкретния автомобил и модел.
Повече за ъпгрейдите.

Забележки от Volkswagen AG

За покупката на определен ъпгрейд трябва да разполагате с Volkswagen ID потребителски профил, с валиден договор за VW Connect / We Connect и с идентификация като основен ползвател, което означава вашият потребителски профил да бъде свързан с конкретния автомобил. Необходимо е също така автомобилът да разполага с необходимите технически функции, хардуер и софтуер за инсталиране на съответния ъпгрейд. Наличието на определени ъпгрейди може да зависи и от моделната година и датата на производство на автомобила. Предлаганите за съответния автомобил ъпгрейди могат да се разгледат от основния потребител в In-Car Shop магазина в съответното меню на инфотехйнмънт системата в автомобила или в онлайн магазина Volkswagen Connect Shop в интернет на адрес connect-shop.volkswagen.com. Платените стоки и услуги могат да бъдат закупени както в In-Car Shop магазина в автомобила, така и в онлайн магазина Volkswagen Connect Shop с предлаганите на тези платформи методи за разплащане. Вашият дилър на Volkswagen ще се радва да ви посъветва, ако имате въпроси относно ъпгрейдите и тяхното предлагане. Закупените и активирани ъпгрейди остават в автомобила през съответния период на активиране, могат да се използват от всички водачи и не могат да се прехвърлят на други превозни средства.

App‑Connect основно позволява използването на технологиите Apple CarPlay и Android Auto. Двете технологии са собственост  на Apple и Google, което означава, че Volkswagen AG няма влияние върху специфичната за съответната страна наличност на Apple CarPlay и Android Auto и следователно наличността на съответната технология може да варира в зависимост от страната. Наличността на Apple CarPlay може да бъде намерена на https://www.apple.com/de/ios/feature-availability/#apple-carplay, а наличността на Android Auto на https://www.android.com/intl/de_de/auto / бъдете открити. Функциите може да подлежат на промени в съдържанието или да бъдат прекратени по време на срока на договора. За да избегнете разсейване, само сертифицирани приложения могат да се стартират по време на шофиране. В този контекст, моля, имайте предвид също, че някои приложения не се предлагат за всяка от двете технологии. Информация за съвместимост със смартфон може да бъде намерена за Apple CarPlay на https://apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto на https://android.com/intl/de_de/auto/. Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Android Auto е търговска марка на Google LLC.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила. 

Golf:
Разход на гориво: 5,2 - 6,6 л/100 км. CO₂-емисии: 118 - 150 г/км. 
Илюстративно изображение. 04/2024.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип