App-Connect

Инфотейнмънт и забавление за всеки един момент

Използвайте приложения и съдържание удобно с опционалния App-Connect1. Музиката, новините, картите или аудиокнигите се прехвърлят на дисплея на инфотейнмънт системата и могат лесно да се управляват във Вашето зрително поле. Възможни са два интерфейса за свързване на смартфони: Apple CarPlay и Android Auto от Google. Използването им е особено приятно благодарение на опцията за безжична връзка за опционалните навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro", както и радиото "Ready 2 Discover".

Повече за App Connect

App-Connect включва технологиите Apple CarPlay

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип