Ново изживяване от шофирането – с натискането на бутон

Бутон за избор на режими на шофиране в новия Tiguan

   

Искате да преминете от спортен към комфортен характер? Нищо не е по-лесно от това с бутона за избор на режими на шофиране в новия Tiguan. Просто натиснете бутона и благодарение на новите Atmospheres можете дори да регулирате няколко настройки едновременно - от композицията на амбиентното осветление през възпроизвеждането на музика до климатика.

Буквално имате усещането, че сменяте своя Volkswagen с коренно различен автомобил по време на шофиране.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип