Всички важни данни – само с един поглед.

Head-up-Display в новия Tiguan

   

Държите под око всичи важни за шофирането данни и едновременно с това не отклонявате вниманието си от пътя: това е голямото предимство на опционалния Head-up-Display. Част от предното стъкло се превръща в проекционна повърхност за показване на скоростта, съобщения от системите за подпомагане на водача или инструкции за навигация. Проекцията е лесна за четене дори при ярка насрещна светлина или при покрита със сняг настилка. Когато нямате нужда от дисплея, можете да го изключите частично или напълно.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип