In-Car App Amazon Alexa

Забавление на максимум

Amazon Alexa1,2,3 сега също е на борда на Volkswagen. Това означава, че можете да използвате Alexa във Вашия Tiguan, както бихте направили у дома. Alexa може да Ви подпомага и в движение, например с насрочване на срещи или създаване на Вашия списък за пазаруване. Не можете да избиете определена песен от главата си? Защо просто не помолите Alexa да пусне песента чрез Amazon Music? Трябва само да изтеглете Alexa от онлайн магазина като безплатно приложение във Вашия Tiguan.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип