Качете се на борда и оставете сивото ежедневие навън

Интериорът на новия Tiguan

  

Новият Tiguan Ви приветства на едно качествено ново ниво! И с това нямаме предвид само неговия по-висококачествен интериор, но и мултифункционалния волан със сензорни бутони, централната конзола с нови функции, опционалната навигационна система Discover Pro Max с 38,1 см (15") инфо-развлекателен дисплей, интегриран държач за таблет в централния подлакътник на втория ред седалки и предлагано по желание на клиента амбиентно осветление с до 30 цвята и осветени декори в областта на арматурното табло и панелите на предните врати. Успешната комбинация от прогрес и комфорт: това е новият Tiguan.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип