Разширете своя хоризонт

Панорамен открехващ/плъзгащ се панорамен покрив на новия VW Tiguan

  

Опционалният електрически панорамен открехващ/плъзгащ е истински магнит за погледите. С голямата си стъклена повърхност той предлага на пътниците повече светлина и прекрасна гледка към небето. Електрическата слънчева щора предпазва от прекомерна слънчева светлина. Искате ли да се насладите на чист въздух? По желание предната половина на покрива може да се повдигне или да се плъзне изцяло назад.

 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип