Стрийминг и интернет

Останете на правилната честота

С помощта на "Streaming & Internet"1,2 във Вашия Tiguan можете да се наслаждавате на любимата си музика когато искате. Достатъчно е да влезте еднократно със съществуващите си данни за достъп и се насладете на директен достъп през инфотейнмънт системата в автомобила - без да се налага да ползвате външни устройства. А с услугата Webradio1 всички предимства на интернет радиото идват на борда на автомобила. Това превръща търсенето и възпроизвеждането на канали на живо и подкасти в детска игра. Интегрираната WiFi точка за достъп1 също осигурява на Вас и Вашите спътници интернет връзка и Ви позволява да сърфирате в интернет от до осем устройства.

Само в комбинация с радио "Ready 2 Discover"  или "Discover Media" или "Discover Pro".

Само в комбинация с радио "Ready 2 Discover"  или "Discover Media" или "Discover Pro".

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип