Ъпгрейди

Ъпгрейд след покупката на автомобила? Сега това е възможно с Tiguan.

Възможност за индивидуализация след покупката на автомобила: Много функции на борда на Tiguan могат не само да бъдат актуализирани, но и се активират по-късно като ъпгрейди1. В зависимост от оборудването могат да се активират следните допълнителни функции:

  • Навигация за радио "Ready 2 Discover"
  • Асистент за дълги светлини "Light Assist"
  • Амбиентно осветление (многоцветно)
  • Амбиентно осветление (ефект)
  • Автоматичен контрол на дистанцията ACC
  • Асистент за разпознаване на пътни знаци
  • Гласов асистент
  • App Connect2

Повече за ъпгрейдите

За получаването на ъпгрейди е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил, валиден We Connect договор, както и да се легимитирате като основен потребител, което означава да свържете Вашия потребителски профил с конкретен автомобил. Освен това е задължително съответният автомобил да разполага с необходимото хардуерно оборудване за желания ъпгрейд. Това може да зависи от моделната година и от датата на производството. За предлаганите за съответния автомобил ъпгрейди можете да проверите като основен потребител в In-Car Shop в инфотейнмънт системата в автомобила или в We Connect Webshop на адрес shop.volkswagen-we.com. Подлежащи на заплащане продукти могат да бъдат купени катто от In-Car Shop, така и от We Connect Webshop с актуалните и предварително въведени платежни средства. Наличността на ъпгрейд функциите може да варира в In-Car Shop и We Connect Webshop. Освен това Вашият дилър на Volkswagen с удоволствие ще отговори на Вашите въпроси относно ъпгрейди и тяхната наличност. Закупените и активирани ъпгрейди могат да бъдат изпобзвани от всички водачи в даден автомобил, но не могат да се прехвърлят на други автомобили.

App-Connect включва технологиите Apple CarPlay

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип