Tiguan. Свързан със света.

VW Connect в новия Tiguan

   

Стига да желаете, можете да бъдете напълно свързани от самото начало - многобройните услуги на VW Connect са достъпни за Вас. След еднократно активиране и регистрация с Вашия Volkswagen ID, използването на иновативни онлайн услуги е лесно като детска игра и напълно безплатно.

VW Connect1 прави ежедневието Ви с Вашия Volkswagen не само по-приятно, но и по-удобно. Технологията Ви дава достъп до важни данни за автомобила и предлага полезно удобство с обаждания при повреда или планиране на сервизно посещение.

С помощта на Volkswagen App1 за Вашия смартфон можете да следите важни данни за Вашия Volkswagen дори когато сте в движение: например проверете оставащия пробег или дали всички врати и прозорци са затворени.

Повече за VW Connect

За да използвате услугите VW Connect / We Connect, имате нужда от потребителски акаунт на Volkswagen ID и трябва да влезете във VW Connect / We Connect с Вашето потребителско име и парола. Освен това трябва да бъде сключен отделен онлайн  договор за VW Connect или VW Connect Plus или We Connect или We Connect Plus с Volkswagen AG на www.myvolkswagen.net или чрез приложението "Volkswagen" (достъпно в App Store и Google Play Store). За VW Connect Plus / We Connect Plus имате 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрирате автомобила на www.myvolkswagen.net или чрез приложението "Volkswagen" и да използвате услугите за цялата продължителност на договорения безплатен период.

За клиенти с VW Connect и VW Connect Plus: Използването на мобилните онлайн услуги е възможно чрез интегрирана интернет връзка. За да използвате уеб радиото, Wi-Fi гореща точка и Alexa, ако има такива, платени пакети за данни могат да бъдат получени от външния доставчик на мобилни телефони "Cubic Telecom" и да се използват в зоната на покритие на мрежата в много европейски страни. Обемът от данни на тези пакети може да се използва от всички потребители и пътници в автомобила. За условия, цени и поддържани държави посетете vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно да използвате уеб радиото, WiFi горещата точка и Alexa, ако е налична, чрез мобилно устройство (напр. смартфон) с възможност да действа като мобилна WiFi гореща точка. В този случай съответната функция на услугата е достъпна само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилен телефон между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна мрежа. Обменът на данни през интернет може да доведе до допълнителни разходи (напр. такси за роуминг), в зависимост от съответната тарифа за мобилни услуги и особено когато работите в чужбина.

За клиенти с We Connect и We Connect Plus: Използването на мобилните онлайн услуги е възможно чрез интегрирана интернет връзка. За да използвате услугите за стрийминг, индивидуалните приложения в автомобила и WiFi горещата точка, можете да получите платени пакети данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom" и да ги използвате за мрежово покритие в много европейски страни. Обемът от данни на тези пакети може да се използва от всички потребители и пътници в автомобила. За условия, цени и поддържани държави посетете vw.cubictelecom.com. Алтернативно, тези услуги могат да се използват чрез мобилно устройство (напр. смартфон) с възможност да действа като мобилна WiFi гореща точка. В този случай съответните услуги са достъпни само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилен телефон между вас и вашия мобилен оператор и само в рамките на покритието на съответната мобилна телефонна мрежа. Обменът на данни през интернет може да доведе до допълнителни разходи (напр. такси за роуминг), в зависимост от съответната тарифа за мобилни услуги и особено когато работите в чужбина.

За да използвате безплатното приложение на "Volkswagen", Ви е необходим смартфон със съвместима операционна система iOS или Android и SIM карта с опция за пренос на данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор.

Включените в пакетите VW Connect и VW Connect Plus или We Connect и We Connect Plus услуги може да варират в различните държави. Наличността също зависи от модела на автомобила, оборудването и версията на инсталирания софтуер. Това важи и за услуги на трети страни. Услугите са достъпни за определения период на договора и може да подлежат на промени в съдържанието или да бъдат преустановени по време на периода на договора. Допълнителна информация можете да намерите на connect.volkswagen.com и от Вашия дилър на Volkswagen. За информация относно условията на мобилните тарифи, моля, свържете се с Вашия мобилен оператор.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип