Телефонирайте интуитивно. Зареждайте индуктивно.

Безжично зареждане в новия Tiguan

    

Искате да шофирате и да говорите по телефона спокойно? Телефонният интерфейс "Comfort" Ви предлага всичко необходимо: системата за свободни ръце има микрофони в конзолата на покрива, докато вътрешните високоговорители осигуряват висококачествен звук. Предното отделение за съхранение също има функция за индуктивно зареждане на до два поддържащи Qi-стандарт мобилни телефона с 15 W мощност на зареждане и охлаждане на устройството. Осигурена е и безжична връзка с външната антена, за да се оптимизира качеството на приемане на сигнал.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип