Aвтоматичен контрол на дистанцията ACC и асистент за аварийно спиране „Front Assist“

Поддържа желаните от вас скорост и дистанция

Aвтоматичен контрол на дистанцията ACC

Автоматичният контрол на дистанцията ACC поддържа предварително зададените от водача стойности на максималната скорост1 и дистанцията до движещото се отпред превозно средство.2 В комбинация с  навигационната система, функционалният обхват на ACC се разширява с превантивен контрол на скоростта и асистенция при преминаване през завои.

ACC може да коригира скоростта на движение и в съответствие с конкретните ограничения на скоростта и профила на пътя (завои, кръстовища с кръгово движение и т.н.).2

В съчетание с автоматичната трансмисия, системата осигурява комфортно и удобно движение в задръствания и натоварен трафик с често спиране и тръгване.3

Асистент за аварийно спиране "Front Assist"

Стандартният асистент за аварийно спиране "Front Assist" с функция за разпознаване на пешеходци и велосипедисти може да ви предупреди при възникване на критични ситуации с пешеходци, велосипедисти и други превозни средства на пътя и дори да спре автоматично при нужда.2

До максимум 210 км/ч.

В рамките на системните ограничения.

Водачът трябва да е готов по всяко време да поеме управлението от системата за асистенция и не се освобождава от отговорността за внимателно и отговорно управление на автомобила.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип