Шофирате най-добре с дистанция.

ACC с Front Assist

Автоматичното регулиране на дистанцията ACC с превантивен контрол на скоростта може да Ви помогне да поддържате постоянно предварително настроена от Вас максимална скорост1 както и регулируема комфортна дистанция до движещия се отпред автомобил.2 Превантивният контрол на скоростта разширява тези функции с асистенция при спазване на скоростта и при движение в завой. Като се приемат официалните ограничения на скоростта, асистентът може да помогне да се предотврати превишаването на скоростта.2 Освен това, въз основа на данните за участъка от навигацията, системата адаптира собствената скорост на автомобила в завои, кръстовища (отклонения) и кръгови движения.2 Така може да се повиши Вашият комфорт на пътуване и да се намали разходът на гориво.

Ограничителят на скоростта помага водачът да не превишава предварително настроена от него максимална скорост1 2.

До макс. 250 км/ч.

В рамките на ограниченията на системата.//1//

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип