App-Connect

Инфотейнмънт и забавления във всеки момент

App-Connect1 ви дава свободата да използвате лесно и удобно своите любими приложения и съдържание. Желаната от вас музика, новини, навигационни карти и аудиокниги се прожектират на екрана на  инфотейнмънт системата и можете да ги управлявате удобно и безопасно в непосредственото си зрително поле. На разположение  два интерфейса за смартфон интеграция - Apple CarPlay и Android Auto от Google. Особено лесно и приятно е използването на възможността за безжично свързване на мобилните устройства.

Повече информация за App-Connect

Предлага се само във връзка с аудиосистемите "Composition", "Composition Colour", "Composition Media" и "Ready 2 Discover" или навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro". App-Connect позволява използването на технологиите Apple CarPlay, Android Auto и MirrorLink. За да се избегне разсейването на водача, по време на шофиране могат да се стартират само определени сертифицирани за целта приложения. В тази връзка имайте предвид също, че някои приложения не се предлагат при всяка от трите технологии. Функциите може да подлежат на промени в съдържанието и/или могат да бъдат прекратени от доставчика в периода на договора. Наличието на съответната технология може да варира в зависимост от спецификата на пазарите в отделните държави. Информация за съвместимостта на съответните смартфони можете да намерите на следните адреси - за Apple CarPlay на https://apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto на https://android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink на https://mirrorlink.com/. Apple CarPlay е търговска марка на Apple Inc. Android Auto е търговска марка на Google LLC. MirrorLink е запазена търговска марка на Car Connectivity Consortium LCC.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип