Дизайнерски пакет R-Line "Exterior Black Style"

Това изпълнение отива още по-напред и нагоре

 

С предлагания като допълнително оборудване за Touareg R-Line дизайнерски пакет " Exterieur Black Style", вече можете да направите още една крачка напред и нагоре по отношение на външния вид. Привличащите погледите черни акценти оставят трайно впечатление дори сред случайните минувачи. Този ефект се подчертава и от включените в пакета 20-цолови колела "Nevada" в черно. Разбира се, допълнителното оборудване предлага богат избор и на други колела. Сред включените в пакета елементи са:

  • Брони в "R" стил в основния цвят на каросерията
  • Долни части на вратите в цвета на купето
  • Декоративна лайстна на предната броня в черно
  • Декоративни лайстни на радиаторната решетка и фаровете в блестящо черно
  • Черно лаково покритие на корпусите на огледалата
  • Лайстни на страничните прозорци в блестящо черно
  • Надпис "Touareg" с черно лаково покритие на задния капак
  • Задни LED светлини в тъмночервено
  • Релси на покрива в блестящо черно

Моля, винаги обезопасявайте товите в сътветсвие с предписанията на правилника.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип