HD Matrix предни светлини

Светлина точно там, където е необходима

Матричната система HD Matrix на предните светлини1 се грижи не само за осигуряване на отлична видимост нощем, но и за допълнителното улеснение на водача. Във всеки фар има над 19 000 LED светодиода с индивидуално управление.

Благодарение на тях, при включени дълги светлини вашият Volkswagen може да прожектира различни знаци - напр. хоризонтална маркировка върху пътното платно, които да ви помогнат при преминаване през стеснени участици в ремонт на магистралата или да поддържате стабилно лентата за движение.2 Освен това, матричната система HD Matrix на предните светлини подобрява действието на функцията Dynamic Light Assist.Това означава, че зоните около останалите участници в движението и пътните знаци могат да бъдат "изрязани" още по-прецизно от обхвата на вашите дълги светлини.2 И не на последно място - винаги когато потегляте или оставяте автомобила паркиран, матричната система HD Matrix ще ви зарадва с приятна светлинна анимация.

Не се предлага за Touareg, част от стандартното оборудване на Touareg Elegance и Touareg R-Line

В рамките на системните ограничения

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип