Погледът Ви остава на пътя.

Head-up дисплей

Няма как да е по-близо в полезрението: опционалният Head-up дисплей използва предното стъкло като прожекционна повърхност, за да покаже най-важната информация. Скорост, съобщения на асистиращите системи за водача или навигационни указания - винаги сте информирани, без да е нужно да гледате арматурното табло или екрана на навигацията. Прожектираните данни се четат добре дори при отблясъци и освен това можете сами да определяте позицията им върху предното стъкло. Ако не се нуждаете от него, Head-up дисплеят може да бъде изключен по всяко време.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип