Колела

Изглеждат добре, за да ви радват - гамата от колела

Кои колела подхождат най-добре на вашия Touareg? Въпрос на гледна точка. И на ваше лично решение. Ето защо ви предлагаме привлекателна гама от алуминиеви колела, с които можете да превърнете новия Touareg във ваш личен Touareg. Допълнително се предлагат и спортни гуми, които дават възможност за още по-динамичен стил на шофиране благодарение на повишеното сцепление с пътя.

App-Connect включва технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се избегне разсейването на водача, по време на шофиране могат да се стартират само определени сертифицирани за целта приложения. В тази връзка имайте предвид също, че някои приложения не се предлагат при всяка от трите технологии и предлагането на тези технологии може да варира в различните държави. Информация за съвместимостта на съответните смартфони можете да намерите в интернет на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, както и допълнително за Apple CarPlay™ на https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на https:/ /www .android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на https://mirrorlink.com/.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип