Преодолява всички предизвикателства на терена.

Обърнете специално внимание на пакета Offroad ако желаете да се отправите на приключения извън асфалтитраните пътища или да преодолявате предизвикателен пресечен терен.

Пакетът включва специално адаптирани характеристики и разширен спектър от режими на работа на задвижването и окачването. Освен стандартните профили "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" и "Individual", при него разполагате и с двете допълнителни възможности  "Gravel" и "Sand" за движение съответно по настилки с чакъл и пясък. По този начин работата на двигателя, трансмисията и поведението на някои от системите за асистенция на водача могат да се адаптират оптимално към конкретните условия на шофиране. Системата за задвижване на четирите колела 4MOTION управлява тягата към всяко колело, независимо от останалите и по този начин гарантира, че автомобилът ще продължи движението си напред дори когато не всички колела докосват земята в пресечен терен.

Пакетът Offroad включва и модификации, които ви позволяват да продължите да се движите дори в изключително тежки условия - включително защита на резервоара, радиаторна решетка, защита на акумулатора и подсилени елементи на пода на каросерията. Пътуването в отдалечени от цивилизацията райони се улеснява и от резервоара с увеличена вместимост от 90 литра гориво, а двете халки за изтегляне на свой ред биха могли да помогнат за спасяването от беда на други участници в експедициите.

Затвори
Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интереси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Touareg Динамичен. Иновативен. Ексклузивен.

Start Video