Справете се и с труден терен.

Offroad-Paket

Ако сте се втурнали в офроуд приключение и може би искате дори да завоювате екстремен терен, трябва по-внимателно да разгледате опционалния Offroad-Paket.

Към него спада адаптиране на динамичните характеристики чрез разширен избор на профил на шофиране. Освен стандартните профили "Normal", "Sport", "Comfort", "Eco", "Snow", "Offroad" и "Individual" получавате две допълнителни опции: "черен път" и "пясък". С тях можете да адаптирате към даденостите двигателя и скоростната кутия, както и параметрите на определени асистиращи системи. Задвижването на всички колела 4MOTION движи всички колела независимо едно от друго и може да осигури и напредването, когато по пресечен терен вече не всички колела докосват земята.

Допълнително с Offroad-Paket получавате модификации, които не се предават и при използване в трудни условия, напр. защитна ламарина за резервоара, защита на радиатора, защита на акумулатора и усилена защита на пода. А двете халки за теглене могат да се окажат спасение и за други членове на експедицията.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Начало на видеото

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team