Пакети кожени тапицерии

Първокласна кожа и стил

Оборудването на вашия Touareg може да се допълни по желание с два пакета висококачествени кожени тапицерии1 - Puglia и Varenna.

Puglia

Пакетът "Puglia"2 включва тапицерии от екологично дъбена с екстракт от маслинови листа висококачествена естествена кожа,  която създава изключително елегантен стил и усещане в интериора. Кантовете в цвят Ceramique и релефната повърхност с контрастни шевове в областта на раменете и в облицовките на вратите допринасят за фината атмосфера.

Varenna

При пакета кожени тапицерии "Varenna" релефната повърхност на седалките се отличава с ромбовидни мотиви. Тапицериите се предлагат в различни цветове, като кафяво ("Florence"), светлокафяво ("Raven"), бежово ("Atacama") и светлосиво ("Mistral").

Не се предлага при Touareg, допълнително оборудване при Touareg Elegance и Touareg R-Line.

Кожени тапицерии "Puglia" на централните части от тапицериите и вътрешните части на страничните опори на предните и задните външни седалки.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип