Погледът е открит за приключения.

Панорамен покрив

Над Вас синьо небе или светещи звезди: с големия опционален панорамен покрив с функция за отваряне и плъзгане и панорамен покрив на задните места още при отварянето на вратата Ви обгръща атмосфера на мека светлина, която създава усещане за простор и свобода. С едно натискане на бутон покривът може удобно да се повдигне и плъзне. Така в топлите дни можете да се насладите на директните слънчеви лъчи и на още повече свеж въздух.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип