VW Connect за вашия нов Touareg

Новият Touareg. Свързан със света.

Ако пожелаете, на ваше разположение от самото начало ще бъдат пълната свързаност с интернет и многобройните услуги в гамата на VW Connect. След еднократна активация и регистрация с вашия Volkswagen ID можете лесно и безплатно да се възползвате от удобствата на иновативните онлайн услуги.

VW Connect1 прави ежедневието във вашия Volkswagen не само по-приятно, но и по-комфортно, осигурявайки ви достъп до важна информация за автомобила и полезни функции като обаждането на пътна помощ при повреда или планирането на следвщото посещение в сервизния център.

Приложението Volkswagen App1 за вашия смартфон ви дава удобна възможност да следите дистанционно най-важните данни за вашия Volkswagen - можете например да проверите оставащия пробег или дали всички врати и прозорци са затворени.

Повече информация за VW Connect

За да използвате услугите на We Connect и We Connect Plus при моделното семейство ID. е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect / We Connect Plus с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн We Connect / We Connect Plus договор с Volkswagen AG. Договорът за We Connect при моделното семейство ID. не е ограничен за срок от три години. We Connect Plus може да се използва за ограничен първоначален период от три години, а след изтичането на този срок ползването на услугите може да бъде продължено срещу допълнително заплащане.За да можете да използвате услугите на We Connect Plus през целия безплатен срок на договора, имате на разположение период от 90 дни след предаването на автомобила, за да регистрирате автомобила на адрес myvolkswagen.net или в приложението We Connect ID. (на разположение за изтегляне в App Store и Google Play Store). При по-късна регистрация времето за безплатно ползване на услугате се съкращава.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип