VW Connect Plus

Открийте нещо ново - когато сте на път или в интернет

Гамата дигитални услуги на Volkswagen е истинска нова вселена, която издига свързаността на ново, по-високо ниво - ако пожелаете, VW Connect Plus1 може да ви предложи допълнително многобройни интелигентни технологии.

Сред тях са интелигентната навигация2, която ви осигурява актуална информация за пътнотранспортната обстановка, за съответните промени в маршрута и ви предупреждава за затруднения в трафика в практически реално време. Онлайн актуализациите на навигационните карти  гарантира тяхната максимална точност и адекватност по всяко време, а с помощта на най-актуалната информация за цените на горивата на бензиностанциите и свободните места за паркиране в многоетажни и обществени паркинги ще пристигнете още по-спокойни до желаната цел. Услугата уебрадио2 на свой ред ви осигурява цялото богатство и предимства на интернет радиостанциите и улеснява значително търсенето и възпроизвеждането на любимите ви радиопредавания и подкасти.

Повече информация за VW Connect Plus

За да използвате услугите на We Connect е необходимо да притежавате Volkswagen ID потребителски профил и да се регистрирате в We Connect с валидни потребителско име и парола. В допълнение трябва да бъде сключен индивидуален онлайн We Connect / We Connect Plus договор с Volkswagen AG. За да можете да използвате услугите на We Connect Plus през целия безплатен срок на договора, имате на разположение период от 90 дни след предаването на автомобила, за да регистрирате автомобила на адрес www.myvolkswagen.net или в приложението "Volkswagen We Connect" (на разположение за изтегляне в App Store и Google Play Store). Използването на мобилните онлайн услуги на We Connect се извършва посредством вградената в автомобила интернет-връзка. Свързаните с това разходите за пренос на данни на територията на Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на мрежовото покритие, с изключение на услугите "Streaming & Internet" и определени In-Car-приложения. При използване на услугите  "Streaming & Internet", на определени In-Car-приложения, както и на WLAN-Hotspot, които могат да се ползват на територията на множество държави в Европа в рамките на мрежовото покритие, е възможно да бъдат таксувани допълнителни пакети данни от външния доставчик на мобилни услуги "Cubic Telecom",. Информация за условията, цените и покритието можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com. Като алтернатива използването на услугите уебрадио и мултимедиен стрийминг е възможно и чрез мобилно външно устройство (например смартфон) при налична възможност съответното устройство да бъде използвано като мобилен WLAN Hotspot. В този случай изпълнението на услугите е възможно единствено при наличието на договор между вас и вашия доставчик на мобилни услуги и в рамките на мрежовото покритие на съответния оператор. При използване на пакети мобилни данни е възможно, в зависимост от вашия договор с мобилния ви оператор и най-вече в чужбина, да бъдат начислени допълнителни такси (например при използване на роуминг). За използването на безплатното приложение We Connect ID. App е необходимо наличието на смартфон със съвместима операционна система iOS или Android, както и SIM-карта с функция за пренос на данни и съответен договор между вас и мобилен оператор. Наличието на описаните в пакетите отделни услуги от We Connect и We Connect Plus може да варира в зависимост от конкретната държава, конкретния автомобил и неговото оборудване. Услугите са достъпни за периода, посочен в договора и могат да бъдат обект на промени по време на договора или да бъдат прекратени. Повече и по-подробна информация можете да откриете на адрес www.connect.volkswagen-we.com или при вашия дилър на Volkswagen. Информация за тарифите за мобилни услуги можете да откриете при вашия мобилен оператор.

Показаните на тази илюстрация превозни средства могат да се различават в определени детайли от актуалната моделна гама за съответния пазар. Показано е и част от допълнителното оборудване, предлагано срещу доплащане. Всички цени са препоръчителни и включват всички данъци и такси. За по-лесно възприемане на текстовете сме избрали мъжка и женска форма на личните обръщения. Това по никакъв начин не предполага дискриминация по полов признак или идентичност. Благодарим за разбирането.

Посочените стойности за разхода на гориво и емисиите са установени по метода на измерване, предвиден в Регламент (ЕО) № 715/2007 или неговата актуалнна версия. Те са измерени в рамките на процеса на хомологация на съответния модел и в съответствие с процедурата WLTP. Данните не се отнасят до конкретен автомобил и не са част от конкретна оферта, а служат единствено за сравнение между различните типове автомобили. Разходът на гориво и  емисиите на СО2 зависят не само от ефективното оползотворяване на горивото, респ. електроенергията в автомобила, но се влияят и от особеностите на движението, маршрута и други фактори от нетехнологично естество. Отклонения в стойностите на разхода, емисиите на СО2 и пробега могат да възникнат вследствие на различно допълнително оборудване или наличие на аксесоари (напр. по-широки гуми, теглич, багажник на покрива и т.н.), както и от стила на шофиране, скоростта на движение, използването на допълнителни функции/консуматори на енергия, външната температура, броя на пътниците и теглото на багажа в автомобила, избрания режим на шофиране, релефа на маршрута и т.н. Всички тези фактори оказват влияние върху параметри като теглото, съпротивлението при търкаляне и аеродинамиката на автомобила.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип