Нова дефиниция на мощността

Motoren

Новият Golf се предлага с широка палитра от двигатели: TSI-, TDl- и TGI1-моторите съчетават висока мощност с нисък разход на гориво. С комбинацията си от малък работен обем, принудително пълнене с турбокомпресор и директно впръскване на горивото всички агрегати осигуряват равномерно разгръщане на мощността. Към това следва да прибавим и технологията за активното управление на цилиндрите при някои от версиите. При тази технология половината цилиндри временно се изключват в режими на непълно натоварване. При това маниерите на работа на двигателя остават непроменени.
Едно важно нововъведение: eTSI с Mild-Hybrid-технология. Стартер-генератор подпомага двигателя при потегляне и при ниска скорост на движение. При движение без тяга и при спиране той служи за рекупериране на енергия, която се съхранява в литиево-йонната акумулаторна батерия. По този начин се постига значително намаляване на разхода на гориво и нивата на вредни емисии.

1По-късно производство.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team