Golf GTE Новото бързо.

В главата ви.

Вероятно във всяка глава се въртят подобни мисли, когато си представяте мощност от 150 кВт (204 к.с.). Защото това е максималната мощност на новия Golf GTE. Тази впечатляваща стойност се постига благодарение на неговата Plug-in хибридна технология, която представлява комбинация между бензинов двигател, мощна батерия с възможност за зареждане от контакт и електромотор. И един бутон, който по желание съчетава силите на двата агрегата за постигането на максимална мощност. Тоест при новия Golf GTE радостта от шофирането е програмирана предварително. Също като представите в главата ви.

Галерия

Изживейте акцентите на Golf GTE от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Golf GTE от различни перспективи.

Инфотейнмънт

Радио и навигация

Хубаво е, когато можете сами да изберете спътника си.

Вие решавате какво ще се слуша във вашия Volkswagen. Имате на разположение избор между два модела радиосистеми: с подходящите високоговорители, лесна за управление техника и множество възможности за свързване. Или можете да изберете навигационна система, която не оставя неизпълнени мултимедийни желания. Насладете се на това как вашият спътник изцяло се съобразява с вас.

Телефонни разговори

Когато двете ви ръце са на волана, говорите по телефона по-сигурно.

За да бъдете достъпни и по време на пътуване, когато искате. В опционалните телефонни интерфейси "Comfort" и "Business" двете ви ръце ще са на волана и ще можете да следите трафика.

Асистиращи системи

Асистиращи системи

Най-новата техника понижава стреса и напрежението.

Всеки се нуждае от малко подкрепа. Независимо дали се нуждаете от помощ при паркиране или по-висок комфорт при шофиране - за Golf GTE се предлагат множество опционални асистиращи системи.

Възможности за зареждане

С едно зареждане на батерията можете да стигнете по-далеч, отколкото си мислите.

Защо да зареждате бензин, когато електроенергията е по-евтина? Един Plug-in хибрид ви позволява да зареждате батерията на електромотора от външен източник на електроенергия. Съхранената в литиево-йонната батерия енергия ви осигурява пробег до 50 километра.

Ефективност

Кокпит

Кокпитът ви облекчава да пътувате ефективно.

Когато при ускорение стрелките се устремяват нагоре, шофирате в режим Boost. Това е ясно. При всички други режими на движение погледът върху уредите разкрива всичко. Виждате кой двигател осигурява задвижването и колко ефективно шофирате.

Двигатели

Двата двигателя образуват един общ силов пакет.

В града шофирате в електрически режим, при изпреварване по междуградските пътища ползвате двата двигателя, при дълги пътувания TSI-двигателят увеличава пробега. Хибридното задвижване комбинира турбобензинов двигател с пъргав електромотор. Тяхната комбинация гарантира динамика и икономичност.

Технология на задвижване

Сменяте двигателя, когато поискате.

Управлението на двата двигателя е поверено на мениджмънта на задвижването, който осигурява перфектната съгласуваност на системите. Но можете и сами да преминете в чисто електрически режим с натискане на бутон или с превключвателя GTE да се възползвате от цялата мощ на двата двигателя.

Скоростна кутия с два съединителя DSG

Почти няма да забележите превключването на предавките.

Трансмисията ви поздравява: грубото потегляне и превключването с придърпвания са невъзможни при Golf GTE, защото смяната е поверена на 6-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG, която превключва за части от секундата без прекъсване в подаването на мощност. Тя е разработена специално за Golf GTE.

Комфорт

Волан

Този волан може много повече от обикновено завиване.

Завиване, превключване и управление: с мултифункционалния волан имате пълен контрол над пътя - благодарение и на множеството възможности за управление. Ръцете ви могат да останат на волана, докато превключвате предавките, управлявате радиото и мобилния телефон или настройвате опционалните асистиращи системи.

Спортни седалки

Топ мощността изисква и топ спортни седалки.

За да се радвате на добра опора и при спортен стил на шофиране, моделът серийно се предлага с топ спортни седалки. С добрата си странична опора, високия комфорт и уникалния GTE дизайн, те се вписват перфектно в концепцията на модела.

Кожено оборудване

Тук можете да се отпуснете истински.

Особена комбинация за един особен автомобил: черна кожа със сини декоративни шевове. Опционалната кожена тапицерия придава на вашия Golf GTE приканващ комфорт и спокоен спортен дух на много високо ниво.

Амбиентно осветление

За да се чувствате сигурно.

Да бъде светлина, но по възможност според предпочитанията: благодарение на допълнителните осветителни елементи с регулируема интензивност, интериорът придобива още по-приятна атмосфера. А вие можете да се ориентирате още по-удобно.

Цени и информация