We Upgrade. Голям брой функции и системи могат да бъдат активирани в Golf и в даден момент и след покупката на автомобила.

We Upgrade

Последователно индивидуализиране: една от новостите е възможността функциите на борда на Golf не само да бъдат ъпдейтвани, но и в много случаи - под формата на "We Upgrade" функции - да бъдат активирани в даден момент след покупката на автомобила. Така например в бъдеще ще можете да активирате допълнително следните функции: адаптивния темпомат ACC, асистента за разпознаване на пътни знаци, динамичното управление на дългите светлини "Light Assist", амбиентното осветление, навигацията, App-Connect (свързване с приложения от смартфона), Wireless App-Connect (безжично свързване с приложенията на iPhone), WiFi-Hotspot и онлайн-базираното гласово управление.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Menü schließen
Затвори
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team