У дома - още преди да потеглите

Raumkomfort

Още щом заемете мястото си в Golf ще се почувствате като у дома си. Благодарение на удобната седалка на водача и директния поглед към Digital Cockpit с 25,4-сантиметров (10 инча) екран. Към това нека добавим предлаганата като опция климатична система "Air Care Climatronic" с 3-зонално регулиране на температурата и амбиентно осветление отпред и отзад, което може да настройвате според настроението си - в 101 или като опция до 322 цвята. Цялото интериорно осветление използва 100 % LED-технология.

1Серийно за Golf Life

2Серийно за Golf Style след 09 /2020. Серийно за Golf Style и Golf R-Line

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип