Изключителен дизайн до най-малкия детайл

ID.5

Ето как устойчивата електрическа мощ може да изглежда елегантно: впечатляващият външен дизайн на ID.5 се откроява с елегантен език на формите, покрив в черно и дизайнерски елементи в сребристо, които привличат погледите. Предлаганите като опция изискани 21-цолови джанти от лека сплав1 допълват модерния стил на автомобила. Атлетичният дизайн на Coupé се подчертава от масивния спойлер на задния капак. С ID. емблемите този автомобил се откроява като един изключителен представител на иновативната електрическа мобилност.

Нашите автомобили се оборудват серийно с летни гуми. В определени държави законът Ви задължава да подготвите автомобила си за зимния сезон.

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното представлява допълнително оборудване, което се доставя срещу доплащане. Всички посочени цени са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни цени, включващи 20 % ДДС и транспортни разходи. За допълнителна информация относно серийното и допълнителното оборудване, най-учтиво ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Изцяло електрическият ID.5

Изцяло електрическият ID.5

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип