Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Време е за ID.

Изцяло електрически, елегантни и ефективни, ID.4 и ID.5 са създадени за големи неща. Сега не трябва да правите никакви компромиси, за да шофирате устойчиво. Предлагаме ви специална лимитирана оферта за налични автомобили..

Готов да бъде твой. Сега с 12 000 лв. по-малко.

Искате 100% SUV, който да ви осигурява свобода и динамика, но и да е с вградено интуитивно управление? Вашият избор е ID.4. Интериорът е интелигентно оформен и щедро оразмерен, така че да има място за всички. Благодарение на батерията с мощност 77 кВтч, той ви обещава пробег до 520 км с едно зареждане. Само изберете задвижването, което ви подхожда.

Модерна симбиоза между SUV и Coupé и солидна електрическа мощ. Кажете "Hеllo" на вашия ID.5. Буквално. С помощта на ID.Light вашият ID.5 комуникира с вас и заедно с навигационната система ви помага да стигате по-спокойни до целта си. Където и да е тя. Защото всеки детайл в ID.5 е ориентиран към неговото върхово електрическо представяне. Със серийната батерия със 77 кВтч нето капацитет и пробег до 512 км ID.5 зарежда не само бързо - с до 135 кВт (DC) - но и интелигентно.

Посочената сума е с включен ДДС. Офертата важи за налични на склад конфигурации. Търговското предложение не се комбинира с други промоции. 

ID.4: Консумация на електроенергия в кВтч/100 км според WLTP, комбинирано: 17.3 - 16.7; Емисии на CO₂ в г/км, комбинирано: 0; Енергиен клас: A+;

ID.5: Консумация на електроенергия в кВтч/100 км според WLTP, комбинирано: 17,1 - 16,4; Емисии на CO₂ в г/км, комбинирано: 0; Енергиен клас: A+;

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип