Съчетава приятното с полезното.

App Connect

Удобно използване на приложения и съдържание - това е идеята на предлаганата като опция (серийно от Polo Life) технология App‑Connect1). Музика, новини, карти или аудиокниги могат да се пренасят на дисплея на инфотейнмънт системата и да се управляват удобно в зрителното ви поле. Възможни са три опции за свързване със смартфон: Apple CarPlay™, Android Auto™ от Google и MirrorLink®. Една особено удобна възможност:  използването на Apple CarPlay™ и Android Auto™ с помощта на безжично свързване за опционалните навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro", както и за радио "Ready 2 Discover"2).

Още за App Connect

1) App-Connect обхваща технологиите Apple CarPlay™, Android Auto™ и MirrorLink®. За да се намали вероятността от отклоняване на вниманието на водача, по време на шофиране е възможно използването единствено на сертифицирани за целта приложения. Моля също така да имате предвид, че определени приложения не са съвместими с всяка от трите технологии, както и че предлагането на трите технологии e възможно да варира в зависимост от конкретната държава. Информация относно съвместимостта на различните модели смартфони можете да откриете на адрес www.volkswagen.de/mobiltelefon, а в допълнение за Apple CarPlay™ на адрес https://www.apple.com/de/ios/carplay/, за Android Auto™ на адрес https://www.android.com/intl/de_de/auto/ и за MirrorLink® на адрес https://mirrorlink.com/. 

2) Серийно за Polo Style и Polo R-Line

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип