Бъдете винаги във връзка.

Streaming & Internet

С помощта на "Streaming & Internet" 1)2) във вашето ново Polo вие винаги ще се наслаждавате на любимата си музика. За целта е необходимо просто еднократно да влезете в профила си с вече съществуващи потребителски данни и с помощта на опционалната навигационна система получавате директен достъп до профила си - без използването на външни устройства. С услугата Webradio1)2) ползвате всички предимства на технологията интернет радио на борда на автомобила - включително търсене и пускане на Live-излъчвания и подкастове, което е по-лесно отвсякога. Интегрираният WiFi-Hotspot1)2) осигурява на вас и на вашите спътници интернет достъп с възможност за сърфиране в мрежата с общо до осем външни устройстна.

Още за Streaming & Internet

1) Използването на Streaming-услуги изисква наличието на пренос на данни (пакети с помощта на eSIM или WiFi-Tethering) и изисква регистриран акаунт за всяка съответна Streaming-функция.

2) За използването на "Streaming & Internet" услуги, както и на WiFi-Hotspot e възможно да бъдат начислени такси за допълнителни пакети от мобилния оператор "Cubic Telecom", които да се използват в рамките на мрежовия обхват на територията на различни европейски държави. Информация за цени и държавите, където услугата се поддържа можете да откриете на адрес https://vw.cubictelecom.com

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип