За да бъдете спокойни дори в нервна пътна обстановка.

В натоварен трафик винаги е успокояващо, когато спазвате достатъчна дистанция спрямо движещото се отпред превозно средство. Серийното автоматично регулиране на дистанцията ACC ви подпомага в тази насока.

ACC измерва скоростта и дистанцията на движещото се отпред превозно средство. В колона или в задръстване системата в комбинация с предлаганата като опция трансмисия с два съединителя DSG стопира вашия Golf GTI до състояние на пълен покой и е в състояние отново да потегля. В рамките на възможностите на системата, технологията може да поддържа автоматично дистанцията спрямо движещия се отпред обект при скорост на движение до 210 км/ч.

Понякога възникват неочавани ситуации, в които е необходимо да спрете аварийно. Именно в такива случаи системата за наблюдеуние на периметъра пред автомобила Front Assist е много полезна. В случай че в рамките на възможностите на системата бъде разпозната критична ситуация, вие бивате своевременно предупредени. В особено критични ситуации системата може да ви подпомогне при рязко спиране и дори да спре автомобила автоматично, за да намали скоростта при евентуален инцидент.

Функцията City еmegency brake се намесва в градски условия при ниска скорост на движение. Функцията за разпознаване на пешеходци разпознава кога на платното неочаквано се появява човек. Асистиращата система ви предупреждава своевременно, подпомага ви при спиране и дори спира автомобила автоматично - разбира се, винаги в рамките на възможностите на системата. По този начин в идеален случай могат да се предотвратяват инциденти, или поне да се намаляват последствията от тях.

 

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип