Пълна свързаност.

Предлаганият като опция Car-Net App-Connect ви позволява удобно да свържете своя смартфон с опционалното радио "Composition Media" или с предлаганите по желание навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин става възможно да управлявате избрани приложения от мобилното устройство през тъчскрийна на бордовата система. Но предимствата не се изчерпват само с по-лесното управление: много от приложенията могат да обработват предоставени от автомобила данни, за да ви предоставят допълнителни полезни или забавни функционалности.

Volkswagen предлага общо три технологии за свързване на мобилен телефон: MirrorLink™, Android Auto™ от Google и Apple CarPlay™. На адрес www.volkswagen.at/mobiltelefon можете да проверите с коя от трите предлагани системи е съвместим вашия модел смартфон. Моля да имате предвид, че някои от приложенията не са налични за всяка от трите технологии и в зависимост от конкретната държава е възможно да има определени разлики.

Още за App-Connect

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип