Открийте една благородна състезателна атмосфера.

Pole-Position за интериорната атмосфера: Още с отварянето на вратата на водача ще останете очаровани от вида на осветената лайстна на прага. Когато заемете мястото си на регулируемата във височина спортна седалка с джоб от задната страна на облегалката и тапицерия от кариран текстил "Clark", моментално ще почувствате цялата мощ на автомобила в ръцете си: под формата на скосен от долната си страна кожен мултифункционален кожен волан с GTI-емблема и ръкохватка на скоростния лост, която по традиция наподобява на топка за голф.

По време на шофиране имате отличен поглед върху представянето на автомобила, благодарение на анимирания цветен дисплей на комбинирания контролен прибор зад волана. Също така можете да се наслаждавате и на GTI-специфичните инструменти, както и на централната конзола с нейните спортни декоративни апликации. Спортната атмосфера се допълва от педали от неръждаема стомана със специален релеф, които се отличават с прецизно дозиране при натиск, каквато по принцип можете да откриете единствено при състезателните автомобили.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип