VW Golf Alltrack: Двигатели

Благодарение на своята Common Rail технология, Volkswagen TDI двигателите работят, използвайки метода на директно впръскване на горивото и турбонагнетяването и се отличават със своята икономичност, висока тяга и изключителна мощност. Благодарение на високия въртящ момент, двигателите гарантират възможността за спортен стил на шофиране. Освен това работят изключително тихо.

Иновативните TSI бензинови двигатели от Volkswagen са синоним на висока мощност и висок въртящ момент при нисък разход на гориво. Тяхната комбинация от малък работен обем, турбонагнетяване и директно впръскване на горивото осигуряват равномерно разгръщане на мощността и изключителна ефективност. Използва се даунсайзинг технологията на Volkswagen, за да се даде възможност двигателят да генерира висока мощност независимо от малкия си работен обем. Тази технология е една от най-ефективните възможности в съвременното автомобилостроене за постигане на икономично разходване на горивото.

Освен това в новия Golf Alltrack задвижването на четирите колела 4MOTION е серийно. То се грижи за добро сцепление при лоши метеорологични условия и неукрепена пътна настилка.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип