Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път.

Готови ли сте за концерт по желание? Гамата на модела Ви предлага избор между два радиоприемника и две навигационни системи, всички с първокласни възможности.

Серийното радио "Composition Colour" има чувствителен на допир цветен екран с диагонал 16,5 см (6,5 инча), и е в състояние да възпроизвежда музика от файлове с формати MP3 и WMA. То чете SD карти, приема FM радиостанции и разполага с четири качествени високоговорителя.

Предлаганото като опция радио "Composition Media" разполага с осем високоговорителя. То съдържа и всички функции и възможности за свързване на вече описания модел, както и USB порт и Bluetooth връзка за мобилни телефони. Освен това управлението му е особено удобно благодарение на 20,3-сантиметровия (8 инча) цветен сензорен екран.

Предлаганата като опция навигационна система "Discover Media" също е оборудвана с 20,3-сантиметров (8 инча) цветен сензорен екран. Наред с това тя има осем високоговорителя, FM радиоприемник, CD плеър, възпроизвеждащ музика от файлове с формат MP3 , AAC и WMA, два слота за SD карти, AUX-IN и USB портове, както и свързване с мобилен телефон посредством Bluetooth.

И ако това не Ви стига: предлаганата като опция навигационна система "Discover Pro" разполага с иновативно жестово управление. С негова помощ само с едно движение на ръката можете например да преминавате от една радиостанция на друга, или пък да променяте системните настройки на автомобила, като например интензивността на осветяването на контролните прибори. В допълнение системата има 23,4-сантиметров (9,2 инча) екран с възможност за ефектно изобразяване на 3D карти. Налични са също така осем високоговорителя, FM-радиоприемник, DVD плеър, който може да възпроизвежда файлове с формат MP3, AAC и WMA, два слота за SD карти, AUX-IN и USB портове, както и възможност за свързване на мобилен телефон посредством Bluetooth.

Всички упоменати системи са оборудвани с Diversity антена, която осигурява добро ниво на обхвата дори при неблагоприятни условия.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Прави обходите по-смислени. Golf Alltrack (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип