Пристигайте до целта си винаги в добро настроение.

В новия Golf R Variant можете да избирате между предлаганите навигационни системи. Серийната система "Discover Media" е оборудвана с 20,3 см (8-инчов) цветен сензорен екран, осем високоговорителя, FM радио приемник, CD устройство, два слота за SD карти и USB порт, интерфейс за мобилен телефон чрез Bluetooth и безплатни актуализации на софтуера. 

И ако това не Ви стига: Опционалната навигационна система "Discover Pro" предлага иновативно управление с жестове. По този начин превключвате само с едно движение на ръката напр. от радиостанция на радиостанция или променяте системните настройки на автомобила, като интензитет на вътрешното осветление. Допълнително има 23,4 см (9,2-инчов) голям екран, на който прегледно може да се изобрази 3D карта. Включени са още осем високоговорителя, FM радиоприемник, DVD устройство, което възпроизвежда музика от MP3 , AAC и WMA формат, два слота за SD карти и USB порт, както и интерфейс за мобилен телефон през Bluetooth.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf R Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип