Повече пространство за мощност.

Само с един поглед в интериора на Golf R Variant подсказва, че размерът и спортният дух се комбинират идеално. Това се вижда и от детайлите в интериора. Например осветените в синьо прагове от неръждаема стомана, декоративните апликации "Carbon Touch" с амбиентно осветление и спортните педали от неръждаема стомана говорят на недвусмислен стилистичен език: този на динамиката. Черният таван на купето и Active Info Display с R-специфичен дизайн допълват спортното усещане. Спортната атмосфера в Golf R Variant се подчертава и от допълнителния стартов екран с R-Logo, както и от ръкохватката на скоростния лост в кожа с алуминиев декор и декоративни шевове в цвят Crystal сиво.

С мултифункционалния спортен кожен волан Вие може лесно и бързо да превключвате предавките с планките за ръчно превключване, без да се налага да отнемате ръцете си от волана. 

Golf R Variant предлага солидни предпоставки за наистина спортен стил на шофиране. За да може в такива ситуации да седите наистина удобно и да разполагате с надеждна странична опора, се предлагат Top-спортни седалки. Те се отличават с ненаподобима спортна визия и осигуряват максимална сигурност при шофиране. Отпред те са с текстилна тапицерия "Race", вътрешни части на страничните опори от Alcantara и декоративни шевове в цвят Crystal сиво. По желание на клиента Top-спортните седалки могат да бъдат поръчани и с кожена тапицерия. Подглавниците и страничните опори в специална Carbon Style оптика са с R-лого от страната на облегалката. В съчетание с това, средната част на седалките се предлага в цветове Anthrazit и Modern Grey.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Golf R Variant.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип