Golf Variant се напасва на Вашия стил на шофиране.

Избор на профил на шофиране

С Golf Variant пътувате едновременно динамично и икономично. Мечтаете ли въпреки това понякога Вашият автомобил да бъде по-спортен? Желаете ли да пестите още повече гориво по време на движение? Чрез избора на профил на шофиране може да решавате спрямо конкретната ситуация или личните Ви потребности. Просто изберете чрез натискане на бутона или през сензорния екран на инфотейнмънт системата желания стил. След това задвижването, управлението и точките на превключване, при автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG, ще се настроят автоматично.

Профилът на шофиране ECO например подпомага водача да шофира природосъобразно, пестейки гориво. За целта се напасва поведението на двигателя и се включва Start-Stopp системата, в случай че е била изключена. Към това се включва регулатор за оптимизирана употреба на климатичната инсталация и термо мениджмънт. Ако сте избрали автоматична скоростна кутия с двоен съединител DSG, се избират по-кратки времеви интервали на превключване и се включва енергийно ефективната функция на инерция, колкото е възможно по-често.

Разбира се, можете да се насладите и на съвсем нормалния комфорт - профилът на шофиране NORMAL ще го осъществи. Или пък желаете да се предвижвате по-спортно или сте се сблъскали с предизвикателствата на път с множество завои, тогава профилът SPORT е правилният за Вас. Изключително гъвкав е модулът INDIVIDUAL: в него можете да комбинирате отделните параметри съгласно Вашите предпочитания и дори да запаметите Вашите желани настройки за отопление, климатизация и осветяване с фаровете.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Осигурява пространство. Golf Variant (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип