Вижте точно информацията, която искате да видите.

Active Info Display

С новия, опционално предлаган Active Info Display можете да се насладите на предимствата на цифров блок на контролните прибори с цветен TFT дисплей с висока резолюция и диагонал 26 см (10,25 инча). В допълнение към по-добрата разделителна способност, по-интензивните цветове и по-високите яркост и контраст, той предлага и възможност за избор на различен графичен интерфейс. Освен класическо съдържание като скоростомер, оборотомер и километраж, можете да добавите на арматурното табло и допълнителна, индивидуално подбрана информация.

Чрез мултифункционалния волан и екрана на инфотейнмънт системата вие избирате какво искате да видите. Можете например да покажете на екрана подробни данни за пътуването, навигационна карта на целия дисплей или информация за работата на асистиращите системи. На цял екран се изобразява и заглавието на изпълняваната в момента песен от Вашия MP3 плейър, както и информация за човека, с който провеждате телефонен разговор. Можете да подберете и комбинация от различни информации като навигационна карта и мултимедия например.

Чрез инфотейнмънт системата можете да конфигурирате и да запаметите до три графични интерфейса, които впоследствие да избирате само с натискане на бутон на мултифункционалния волан. Освен това на разположение е и класически профил на показанията на контролните прибори с мултифункционален дисплей между циферблатите на скоростомера и оборотомера.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип