Новият Polo се адаптира към Вашия стил на шофиране.

Избор на профил на шофиране

В новия Polo и опционалния избор на профил на шофиране може да адаптирате начина на шофиране индивидуално според ситуацията. Изберете с натискане на бутон или на тъчскрийна на Вашата инфотейнмънт система желания профил. Задвижването, воланът и точките на превключване при скоростната кутия с двоен съединител DSG се променят автоматично.

Профилът на шофиране ECO Ви помага да шофирате с възможно най-голямо пестене на гориво. Той адаптира работата на двигателя и активира Start-Stopp системата, ако е изключена. Допълнително се активира оптимизирано като разход регулиране на климатика и термоуправлението. Ако шофирате със скоростна кутия с двоен съединител DSG, той избира по-ранни точки на превключване и така, колкото е възможно, задейства функцията за пестене на енергия.
Ако искате да се насладите на съвсем нормален комфорт, изберете профил на шофиране NORMAL. Ако предпочитате спортно шофиране, сменете профила на SPORT. Най-добра гъвкавост обаче ще постигнете с режим INDIVIDUAL.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип