Интерфейс за мобилен телефон „Comfort“

Мобилна телефония

Изключително комфортно: опционалният телефонен интерфейс "Comfort" не само има устройство Свободни ръце, но и индуктивна функция за зареждане. А благодарение на допълнителната индуктивна връзка с външната антена и изхода за USB и зареждане в предното отделение за съхранение телефонирането във Вашия Polo GTI е особено комфортно. Специалното е, че индуктивната връзка с антената заедно с висококачествения микрофон в тавана и звука през вътрешните високоговорители гарантира много добро качество на говора. Вече не се нуждаете от допълнителна поставка. Изключително практично.

 

Забравете за кабела за зареждане.

Индуктивно зареждане

Винаги ли имате под ръка кабел за зареждане, когато батерията на Вашия смартфон се изтощи? В новия Polo вече не трябвате да мислите за кабел. Просто поставете Вашия мобилен телефон в предното отделение за съхранение, където той ще се зареди индуктивно. Условие за това е да поддържа стандарт Qi. Индуктивното зареждане е включено в опционалния телефонен интерфейс "Comfort", но може да се поръчва и отделно.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип