Подчертайте атлетичния характер на Вашия Polo.

R-Line „Exterieur + Interieur“ пакет

Впечатляващи форми и динамичен дизайн - с опционалния пакет R-Line "Exterieur + Interieur" подчертавате характерните черти на Вашия Polo. Черната радиаторна и вентилационна решетка и разширения на праговете осигуряват изразителна визия. Въздуховодите и предните брони с C-сигнатура в R-Line дизайн пасват идеално на спортната визия. Не по-малко впечатляващи са дизайнерските лайстни по страничните части и радиаторната решетка с логото на R-Line. Изцяло уникални обаче са спортният дифузьор с неговите хромирани лайстни и задният спойлер в гланцирано черно. А с опционалните 16-цолови алуминиеви джанти "Sebring" и 17-цоловите "Bonneville" Вашият Polo демонстрира хубава фигура.

Още при качването Ви правят впечатление динамично-спортните детайли: от характерните лайстни на прага от алуминий с логото R-Line, декоративните елементи в Deep Iron Metallic до тавана, амбиентното осветление и инфотейнмънт системата с лого R-Line на стартовия екран. Предните спортни комфортни седалки с лого R-Line и калъфите за седалки от текстил, Dessin Carbon Flag и странични опори в микрофазер San Remo подчертават спортната нотка в товарното отделение и придават допълнителна красота на Вашия Polo. Декоративните шевове в кристално сиво, не само по седалките, но и по маншета на скоростния лост, волана и текстилните постелки правят особено впечатление. Педалите от полирана неръждаемо стомана са явно взаимствани от състезателния спорт. В R-Line оборудването е включен и мултифункционален волан с лого R-Line и възможност за управление на скоростите, ако не изберете DSG скоростна кутия.

Изобразени са отчасти специални оборудвания срещу доплащане. Примерни снимки. Оферти само от участващите партньори на VW. До изчерпване на количествата. Данните съответстват на наличната към момента на печат информация. Запазено право на грешки и промени. Преди сключване на договора следва да се информирате за точния обем на оборудване и серийно оборудване, както и за цената на автомобила. Показаните в това представяне автомобили могат в отделни детайли да се различават от предлаганите на нашия пазар модели. Изобразени са частично специални оборудвания срещу доплащане. Всички цени са незадължителни, некартелирани ориентировъчни цени с вкл. данък върху нормативния разход на гориво (NoVA), 20% ДДС, транспортни разходи и при спазването на отстъпките и надценките на данъка върху нормативния разход за гориво съгласно член 6 от Закона за данъка върху нормативния разход за гориво (NoVAG). За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип