Без притеснение и на оживените улици.

ACC & „Front Assist“.

В пътния трафик можете да останете спокойни, когато спазвате достатъчно дистанция от движещия се отпред автомобил. Серийното автоматично регулиране на дистанцията ACC ще Ви подкрепи в това.

ACC измерва отдалечаването и скоростта на движещите се отпред автомобили. При това сензор регистрира определена зона пред автомобила. В колони и задръствания системата спира автомобила в комбинация с опционалната скоростна кутия с двоен съединител DSG до състояние на покой и след кратко време потегля отново автоматично. Системата, в рамките на ограниченията си, до 210 км/ч. може да поддържа Вашия автомобил на дистанция до движещия се отпред.

Понякога се случва нещо непредвидено, така че е необходимо аварийно спиране. В такива случаи може да е от ползва включената система за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в градски условия. Ако в рамките на ограниченията на системата бъде разпозната критична ситуация за челен сблъсък, "Front Assist" предупреждава водача звуково и визуално и подготвя възможно аварийно спиране. Ако трудната ситуация не е преминала, системата автоматично въвежда процес на спиране, който евентуално ще намали скоростта на удара. Дори по време на същинското спиране "Front Assist" помага на водача и се грижи при нужда да се използва максималната сила на спиране.

Функцията за аварийно спиране в градски условия е системно разширение на "Front Assist". При скорост от 5 до 30 км/ч тя може да реагира заедно с аварийното спиране в последния момент преди челен сблъсък.

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Sharan (2010-2022)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип