Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Открий новия T-Roc R

Новият T-Roc R се характеризира с висока стойност и предлага още повече емоции. Той е символ на спираща дъха пъргавина и мощен дизайн с едновременна пригодност за ежедневна употреба.

Изживейте повече R

Спортен. По всички параметри: съчетанието от мощен двигател и най-модерни технологии при кормилното управление и спирачната уредба е идеална за всички, които ценят спортния характер не само по оношение на визията, а искат да знаят, че спортният характер е нещо, което могат да изживеят във всеки един ден.

Новият T-Roc R има много акценти. Ето три от тях в един поглед:

Двигател

Сериозна мощност: 221 кВт (300 к.с.)

4MOTION

Съвършен контакт с пътя: двойното предаване 4Motion.

R-дизайн

Наслада за окото

Performance

Двигател

Сериозна мощност: 221 кВт (300 к.с.)

Още R-плакетът върху похлупака на двигателя засвидетелства за това, че тук един много специален двигател чака да извади силата си наяве. А той наистина има какво да покаже: 221 kW (300 к.с.) се грижат за ускорение от 0 до 100 километра в час само за 4,8 секунди. Агрегатът разполага с TSI технология, която с помощта на директно впръскване и турбопълнене извлича висока мощност от сравнително малък работен обем. И осигурява екстремно висок въртящ момент още от ниски обороти.

Спирачни системи

Максимална спирачна мощност

При един автомобил с екстремно представяне на пътя не бива да има никакви компромиси по отношение на спирачната система. В T-Roc R 17-цоловата спирачна уредба се грижи за впечатляващо представяне при спиране. Тя поставя и ключов стилистичен акцент с помощта на "R"-логото в областта на предните спирачни апарати.

Прогресивно кормилно управление

Емоция и прецизност

Серийното прогресивно кормилно управление подобрява динамиката при шофиране посредством постигане на по-директна управляемост. За вас това означава повече комфорт и по-прецизен контрол, по-голямо удоволствие от шофирането по криволичещи пътища и подобрен пърформанс на вашия автомобил. И тъй като оборотите на въртене на волана се намаляват значително в сравнение със стандартното управление, вие получавате значително подобрен комфорт при всекидневното шофиране на автомобила.

Титанова изпускателна уредба Akrapovic

По-спортна визия. По-спортен звук.

Предлаганата като опция титанова изпускателна уредба Akrapovic не само изглежда мощна, но и звучи така. Създадената в сътрудничество с Akrapovic изпускателна уредба благодарение на титановата си структура е изключително устойчива на температурни натоварвания и допринася за единствения по рода си акустичен дизайн. Наред с това тя е със 7 кг по-лека в сравнение със стандартната ауспухова система и визуално подчертава безкомпромисно спортния харатер на T-Roc R.

Удоволствието от шофирането

4MOTION

Съвършен контакт с пътя: двойното предаване 4Motion

Мокър асфалт, лед, неравна настилка? Няма никакво значение. Двойното предаване 4MOTION във вашия T-Roc R ви гарантира, че мощта на двигателя при нужда може ефективно да достигне до всички четири колела. С помощта на интелигентното разпределение на въртящия момент системата 4MOTION може да намали риска от превъртане или блокиране на колелата - а спортният модел получава по-добро сцепление върху всякаква настилка. Освен това, в комбинация със 7-степенната трансмисия с двоен съединител DSG, той се ускорява ефективно и без прекъсване на тягата в почти всяка ситуация .

Спортно окачване

Досега никога не сте били толкова близо до пътя

15 мм по-малко. Точно от толкова се нуждае човек, за да пренесе управляемостта на T-Roc R на неподозирани висоти. Причината: твърдата настройка на амортисьорите, пружините и напречните стабилизаторите на серийното спортно окачване. Крайно време е този болид да влезе в действие!

Избор от режими на шофиране с Race Mode

Спорт в четири дисциплини

В случай че отдавате голяма почит на спортния дух, то T-Roc R е правилното решение за вас. С помощта на възможността за избор на режими на шофиране вие сами вземате решението колко спортно изживяване да ви донесе всяко едно пътуване. Настройте автомобила спрямо вашите нужди - съвсем лесно от тъчскрийна на инфотейнмънт системата.

  • Comfort: за оптимален комфорт на возене
  • Eco: за икономично шофиране
  • Sport: за спортна динамика
  • Race Mode: за максимално добро представяне
  • Individual: за индивидуални настройки


В зависимост от избрания режим на шофиране се променят съответните настройки на задвижването и кормилното управление. Например в Race Mode управлението е по-спортно, а реакциите на двигателя при подаване на газ стават по-директни - а Start-Stop-системата се деактивира.

Launch Control

Създаден за хората, обичащи моментите, които им спират дъха

Колко спиращо дъха може да бъде ускорението? След като усетите ефекта от Launch Control - вече ще знаете. След като усетите ефекта от Launch Control - вече ще знаете. Функцията Launch Control с помощта на интелигентно управление на съединителя и трансмисията осигурява възможно най-добро ускорение при потегляне на автомобила посредством максимално добре контролирани обороти на колелата. Или казано по-просто: с тази функция автомобилът се ускорява напред така, че дъхът ви спира. Особено когато изключите системата ESC. При такива условия контролът върху автомобила е изцяло във ваши ръце дори при достигане на граничния режим.

Вижте най-добрите акценти на T-Roc R

Дизайн и Lifestyle

R-Дизайн

Наслада за окото

Фактът, че T-Roc R притежава истински състезателни гени, човек може да усети при всяко шофиране. Но тези качества личат още от вида му: защото спортният му нрав личи еднакво ясно както от външния, така и от вътрешния дизайн на автомобила.

Научете повече

LED-светлини

Представяне в правилната светлина

Те се грижат за оптимално осветяване на пространството пред автомобила във всяка ситуация. Освен това те сами по себе си представляват стилистичен акцент:  LED-светлините на вашия T-Roc R. Допълнителен акцент поставят отделните дневни светлини, които са интегрирани в R-предната броня. Така при всяко пътуване гарантирано ще оставяте спортно впечатление у останалите.

Колела

Мощ, сигурно и стилно пренесена на пътя

Самоуверен. Спортен. Ориентиран към максимално добро представяне: какъвто е характерът на автомобила, такъв е и асортиментът от колела, който предоставяме на ваше разположение.

Още повече за T-Roc R:

С какво още вдъхновява T-Roc R? Научете тук.

Други характеристики

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Радио и навигация

Назад към прегледа

Радио и навигация

Свързаност

Назад към прегледа

Свързаност

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип