Бъдете свързани с всичко, което е важно за вас.

Car-Net

С вашия смартфон вие сте почти непрекъснато онлайн. Защо да не е така и с автомобила ви? Предлаганата като опция функция Car-Net превръща T-Roc R в преносител на данни - предлагайки ви редица предимства и вдъхновяващи преживявания.

Car-Net "Guide & Inform"


Така винаги ще бъдете в добро настроение, когато сте на път

Научавайте в реално време къде се образуват задръствания. Както и по какъв начин най-добре можете да ги заобиколите. Или пък с помощта на търсенето на специални цели откривайте хотели, бензиностанции или кина по пътя си. С пакета услуги Car-Net "Guide & Inform"1 Виие можете да използвате най-актуални данни от мрежата, правейки своето пътуване по-спокойно, по-забавно или по-вдъхновяващо.


Car-Net App-Connect


Използвате своите приложения и във вашия нов Volkswagen

Искате да използвате своя смартфон безопасно и удобно по време на шофиране? С помощта на приложението Car-Net App-Connect2 избрани приложения и съдържания могат да се изобразяват на екрана на вашата инфотейнмънт-система. С помощта на тъчскрийна можете да управлявате тези функции удобно в зрителното си поле. Така например можете да слушате музика, както и да имате достъп до карти и аудиокниги. Ние ви предлагаме три различни телефонни софтуера за свързване на смартфон, всекш със своите различни функционалности: Apple CarPlay TM, Android Auto TM не Google 4 MirrorLink®. Um Ablenkung zu vermeiden, lassen sich während der Fahrt nur zertifizierte Apps starten. Bitte berücksichtigen Sie in diesem Zusammenhang auch, dass manche Apps nicht für jede der drei Technologien angeboten werden und die Verfügbarkeit dieser Technologien länderabhängig unterschiedlich ausfallen kann.
Informationen zur Kompatibilität von Smartphones finden Sie für Apple CarPlay™ unter
https://www.apple.com/de/ios/carplay/, für Android Auto™ unter 
https://www.android.com/intl/de_de/auto/ und für MirrorLink® unter 
https://mirrorlink.com/.

Car-Net "Security & Service"


Отключвайте и заключвайте автомобила си с приложение.

Заключихте ли автомобила си? Или пък не? Спестесте си обратното разкарване от дивана или заденението до автомобила: заключвайте (или отключвайте)1 вашия автомобил Volkswagen лесно и удобно през смартфона си. И това е само една от многото полезни функции от пакета услуги Car-Net "Security & Service"3:

  • Запаметяване на позиция на паркиране и намиране на позицията
  • Проверка на статуса на автомобила, например ниво на горивото и показания на километража през смартфон
  • Предупреждения от алармената система посредством Email или Push-известие4
  • Автоматично повикване на помощ с локализиране на местонахождението на автомобила и броя на пътниците на борда на автомобила (в случай на произшествие с отваряне на въздушни възглавници) 

За използването на функционалностите на Car-Net е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски профил и да влезете в системата с потребителско име и парола. Наред с това трябва да потвърдите и онлайн споразумение между вас и Volkswagen AG . За да използвате функциите през целия заявен период, е необходимо в срок от 90 дни да регистрирате автомобила на адрес volkswagen-we.com. При по-късна регистрация срокът за ползване на услугите се съкращава Използването на мобилните онлайн услуги на Car-Net "Guide & Inform" и "Security & Service" е възможно само в комбинация с предлаганите като опция оборудвания Discover Media и Discover Pro. В допълнение към това се нуждаете от мобилно устройство с достъп до интернет (например смартфон), който да притежава възможността да бъде изполван като мобилен WiFi-Hotspot. Като алтернатива посредством телефонния софтуер "Business" в съчетание с навигационна система Discover Pro може да се ползва също мобилен телефон със SIM Access Profile (rSAP) или SIM-карта с пренос на данни. С предлагания като опция Car-Stick LTE в комбинация с навигационната система Discover Media е възможна също и интернет връзка за навигационната система, както и ползването на WiFi-Hotspot в автомобила. Сar-Net услугите са достъпни само със съществуващ мобилен договор между вас и вашия интернет доставчик в обхвата на съответната мобилна мрежа. Чрез приемане на пакети с данни от Интернет, в зависимост от мобилната тарифа и особено, когато се използва в чужбина ще имате допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). Препоръчва се да подпишете с вашия мобилен оператор план с неограничен трафик на данни! За да използвате Car-Net трябва да подпишете отделен договор с Volkswagen AG. Клиентът разполага с 90 дни, след доставката на автомобила, за да го регистрира на www.volkswagen.com/car-net. Обхватът на Car-Net услугите може да се различава в зависимост от страната, като те са достъпни за всеки период на договора и подлежат на промени. За повече информация относно Car-Net, моля посетете www.volkswagen.com/car-net или попитайте вашия Volkswagen дилър, а относно информация за мобилните тарифни условия се обърнете към вашия мобилен оператор.

Volkswagen App-Connect umfasst die Technologien Apple CarPlay™, Android Auto™ und MirrorLink®. Die Verfügbarkeit dieser Technologien kann länderabhängig unterschiedlich ausfallen. Car-Net App-Connect wird bereits jetzt von vielen Mobiltelefonen unterstützt und Volkswagen arbeitet eng mit großen Smartphone-Herstellern zusammen, um die breite Unterstützung für die Technologien von Car-Net App-Connect weiter voranzutreiben. Aktuelle Informationen zur Kompatibilität neuer und bereits im Markt befindlicher Mobiltelefone finden Sie auf www.volkswagen.at/mobiltelefon.

Der Dienst Verriegeln & Entriegeln ist sicherheitsrelevant und setzt eine Identitätsüberprüfung über das Volkswagen Ident Verfahren voraus. Hierbei wird Ihre Identität durch einen Volkswagen Partner oder per Video-Chat überprüft.

Nur in Verbindung mit der optionalen Ausstattung Diebstahlwarnanlage mit Safe-Sicherung. Vorausgesetzt, das Fahrzeug befindet sich im GPS- oder Mobilfunknetz der teilnehmenden europäischen Länder. Länderspezifische Abweichungen und weitere Informationen entnehmen Sie bitte den entsprechenden Produkt-AGB.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип