Използвате своите приложения и във Вашия Volkswagen.

Car-Net App-Connect.

Опционалният Car-Net App-Connect¹  Ви позволява да свържете Вашия смартфон с опционалната радиосистема "Composition Media" или допълнително предлаганите навигационни системи "Discover Media" и "Discover Pro". По този начин Вие можете да управлявате приложения от Вашия смартфон с помощта на сензорния екран. Но предимство не е само лесното управление: множество приложения могат да обработват предоставената от автомобила информация, за да Ви предложат допълнителни полезни или забавни функции.

Volkswagen предлага три интерфейса за връзка със смартфон с многобройни възможности: MirrorLink™, Android Auto™ на Google и Apple CarPlay™. На адресwww.volkswagen.de/mobiltelefon може да проверите с коя от изброените технологии Вашият смартфон е съвместим. Имайте също така предвид, че някои приложения не се предлагат за всяка от трите технологии и че те може да не са налични във всички страни.

Предлага се само заедно с радиосистема "Composition Media" или с навигационната система "Discover Media" и "Discover Pro". Volkswagen Car-Net App-Connect обхваща технологиите MirrorLink™, Android Auto™ функцията на Google и функцията на Apple CarPlay™. Наличието на тези технологии може да е различно в различните страни. Car-Net App-Connect се поддържа вече от много мобилни телефони на пазара и Volkswagen работи в тясно сътрудничество с големите производители на смартфони, за да подпомогне разпространяването на поддръжката на Car-Net App-Connect. Актуална информация относно съвместимостта с нови и вече излезли на пазара мобилни телефони ще намерите на www.volkswagen.at/mobiltelefon.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Повече място за приключения. Tiguan Allspace (2017)

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип