Представя се характерно и динамично.

Линия на оборудване „R-Line“

Touareg "R-Line" Ви предлага многобройни акценти на оборудването за спортно представяне, което гарантирано прави впечатление.

В екстериора той подкупва със своята характерна предна броня със специфичните за R-Line C-образни контури и логото на R-Line в радиаторната решетка. С долната част на вратите в дизайна на R-Line, декоративни лайстни за калници в цвета на автомобила и черен гланциран дифузьор с хромирани ауспухови накрайници Touareg R-Line прави силно представяне.

Вътрешното оборудване на Touareg "R-Line" не само впечатлява от пръв поглед, но и при първия контакт. За това се грижат, например отопляемият мултифункционален волан в кожа с логото на R-Line или алуминиевите декоративни елементи "Silver Wave". Прогресивният външен вид се допълва от лайстните на праговете отпред с логото на R-Line, които се осветяват в комбинация с опционалния амбиентен пакет, а също и от педалите и опората за крака от неръждаема стомана.

Пол позишън на всяко място с автомобила - с опционално предлагания кожен пакет "Savona"¹ за Touareg R-Line. Предните седалки ergoComfort и двуцветната тапицерия с акценти в "Carbon Style" (цепена кожа) придават на вътрешното пространство още по-спортен вид.
Струва си да се види и опционалният кожен пакет "Vienna"² с R-Line тапицерия на седалките в "Soul/кристално сиво" и предни седалки ergoComfort.
Особено привличат погледа характерното лого на R-Line върху облегалката на отопляемите предни седалки, както и различните декоративни шевове в кристално сиво, с които допълнително се акцентира върху интериора при избор на един от тези два кожени пакета.

В комбинация с линиите на оборудване "Elegance" и "Atmosphere" по желание се предлага и R-Line пакетът "Exterieur". Той съдържа специфичния за R-Line обем за екстериора и с това предлага подходящ отговор за всички, които искат да впечатлят с особено динамично представяне.

Централна част и вътрешни страни на страничните опори на седалките в кожа "Savona"

Централна част и вътрешни страни на страничните опори на седалките в кожа "Vienna"

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип